Anmeldelser

“Mange tak for en dejlig bog som både gav masser af stof til eftertanke og ind i mellem et befriende grin. Tankerne kan ikke helt slippe visse af historierne – og lige så stille kommer der mere og mere forståelse ind på ”lystavlen”. Jeg må nok læse bogen flere gange.”
Kirsten Schmidt, Anmeldelse på Facebook

 

“Novellerne er på alle måder værd at læse. Mange af historierne giver et fascinerende, men også lidt skræmmende indblik i menneskesindets afkroge. Man vil helt sikkert kunne genkende dele af sig selv eller andre i personerne. Underfundigheden skinner klart igennem, og nogen gange tænker man som læser: Nej, det her sker bare ikke … Andre gange titter en lille tåre frem, eller et smil finder vej. Underholdning får man i hvert fald og novellerne egner sig for eksempel fint som læsning i toget, som godnatlæsning eller til afslapning i solen…”

Merete Lundbeck, Bibliotekar og ejer af virksomheden ORDsager 

 

Rundt i krinkelkrogene

“Hver af de 15 noveller er pudsige og finurlige og har en dybde og eftertænksomhed, som gør at mere må have mere… Man kommer igennem mange facetter af menneskelivet, når man har læst samlingen… Novellesamlingen er af den slags, som også stiller krav til læseren. En af dem, som man med fordel kan tale med sin ægtefælle om for at finde ud af, om der er lag i historierne, man har overset… Her er i hvert fald mulighed for mange timers spændende læsning… Bogen får af mig 5 hjerter ud af 5 mulige. God læselyst”.

Ole Blickfeldt, anmeldelse i Lejre Lokalavis, uge 50, 2016.  

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.