Fra bogreceptionen den 3. december

Hvalsø Bibliotek lagde lokaler til i anledning af udgivelsen af “Krinkelkroge”, og det skal de have en stor tak for!

Flere end 50 mennesker dukkede op, og forlaget fik udsolgt af bøgerne, de havde taget med. Faktisk solgte jeg mit eget eksemplar til sidst 🙂 Her er lidt video fra en af mine oplæsninger.

Oplæsning af Mikael Bent, reception #noveller #novelle #krinkelkroge #forlagetsnepryd #mikaelbent

A video posted by Forlaget Snepryd (@forlaget_snepryd) on

Her er en lille smagsprøve på bogen:

”Tilfældigvis stod en sagsbehandler fra den anden ende af gangen lige netop den dag tæt ved Bentes kagefad, da der blev sagt ”vær så god”, og hun tog derfor først. – Nej, nu står verden ikke længere, udbrød Anja. – Det stykke der… Hun pegede på den lamslåede sagsbehandlers kagestykke. – Det stykke er cirka 4,5 x 7,5 cm stort, hvor alle de andre stykker højst er 4,2 x 7,5 cm. Anja så sig triumferende om i kredsen. – Du er jo ikke engang nærmeste kollega. Hvis du så bare var dét! Dit kontor ligger ti meter og 40 cm fra Bentes. Det er dybt uretfærdigt.”
Uddrag af novellen “Anjas tommestok” fra Krinkelkroge.

Den 3. december 2016 udkom novellesamlingen, “Krinkelkroge”, skrevet af Mikael Bent. Mikael Bent (f. 1955) er uddannet videnskabsjournalist. Desuden har han skrevet flere teaterstykker og nu denne samling af små eventyr og sære historier. Gennem femten noveller vil du blive ført til de krinkelkroge, som menneskelivet også kan være. Her er lys, mørke, erkendelse og fortrængninger. I krinkelkrogene bliver det hele serveret med alvor, omtanke, humor og kærlighed til mennesket.

Du kan læse hele pressemeddelelsen om Mikael Bents bogreception fra forlaget Snepryd her på siden.

Anmeldelse

“Novellerne er på alle måder værd at læse. Mange af historierne giver et fascinerende, men også lidt skræmmende indblik i menneskesindets afkroge. Man vil helt sikkert kunne genkende dele af sig selv eller andre i personerne. Underfundigheden skinner klart igennem, og nogen gange tænker man som læser: Nej, det her sker bare ikke … Andre gange titter en lille tåre frem, eller et smil finder vej. Underholdning får man i hvert fald og novellerne egner sig for eksempel fint som læsning i toget, som godnatlæsning eller til afslapning i solen…”

Merete Lundbeck, Bibliotekar og ejer af virksomheden ORDsager

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.